Call for abstracts

Zelf een innovatie pitchen bij jouw wetenschappelijke poster? Dat kan! Ook dit jaar is er ruimte voor posterpresentaties om jouw (wetenschappelijk) werk breder bekend te maken. Stuur hiervoor het abstract uiterlijk in op vrijdag 1 februari! Wie weet sleep jij de prijs voor de beste posterpresentatie in de wacht! Mail het abstract naar  abstracts@tiim-conference.nl

Van abstract tot pitch winnaar

Om kans te maken om als winnaar uit de bus te komen is het inleveren van je abstract essentieel. Aan de hand van alle inzendingen maken we per mail bekend wie zijn poster(s) mag ophangen en welke 5 deelnemers in de voorselectie zitten voor een pitch op het grote podium. Aan de hand van de posterpresentaties op het congres, zullen er uit deze 5 posters 3 deelnemers gekozen worden door een vakkundige jury voor een pitch op het podium. De uiteindelijke winnaar zal door het publiek worden gekozen.

Specificaties van het abstract

Iedereen is uitgenodigd om zijn of haar Engelstalige abstract van maximaal 300 woorden in te dienen. In de regel geldt dat een abstract gestructureerd moet worden naar de kopjes ‘introduction’, ‘methods’, ‘results’, ‘discussion’ en ‘conclusion’. Wanneer deze structuur niet past bij het werk dat je wil presenteren, dan is het geoorloofd om hier vanaf te wijken.