KINASE: Erik Golback & Wessel Fuijkschot

De rol van TG in de tak van zorgconsultancy

KINASE is een jong en fris zorgconsultancy kantoor dat zich vooral focust op de implementatie op de klinische werkvloer. Onze overtuiging is dat zorgprofessionals die zelf ervaring hebben op de werkvloer de sleutel zijn voor een goede landing van nieuwe (innovatieve) projecten in de zorg. KINASE heeft dan ook enkel artsen en technisch geneeskundigen in dienst als consultant. Naast de consultancy tak bieden we ook flexibele ondersteuning aan zorgorganisaties middels Young KINASE, waar studenten geneeskunde en Technische Geneeskunde/Klinische Technologie werken.

Wessel Fuijkschot is directeur en mede-oprichter van KINASE, Erik Golbach is net afgestudeerd Technisch Geneeskundige en vanaf maart begonnen als zorgconsultant. Beiden zullen zij hun eigen kijk geven op de rol van een TG in de tak van zorgconsultancy en bij het vernieuwen van het zorglandschap.

Naast Erik werken Lidy Kuster, Sophie Ligtenstein en Bob Nijendijk ook als technisch geneeskundigen bij KINASE, en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent!