Nieuws

TiiM 2022 – Sprekers

Nog minder dan een maand tot het congres! Vandaag maken we opnieuw sprekers bekend die op TiiM iets komen vertellen over hun onderzoek of werk.

Technisch Geneeskundige Martine Breteler zal spreken over het ziekenhuis van de toekomst, met draadloze monitoring van patiënten op afstand, zowel binnen als buiten de muren van het ziekenhuis.

Else Tolner doet onderzoek naar non-invasieve ambulante neuromonitoring, om patiënten met neurologische aandoeningen zoals migraine en epilepsie beter te kunnen helpen.

Thomas Urgert zal vertellen over de bijdrage van de kennis en kunde van de Technisch Geneeskundige aan de ontwikkelingen en toepassing van diabetestechnologie voor gepersonaliseerde zorg.

En ten slotte zullen Nicolas van der Kar en Joyce Greidanus van Rods&Cones spreken over hun doel om chirurgen op de OK ondersteuning te bieden met behulp van smart surgery glasses en het digital remote assistance platform.

TiiM 2022 – Nieuwe sprekers

Vandaag brengen we weer een aantal nieuwe sprekers voor TiiM 2022 naar buiten!

Robin Koops & Helga Blauw van Inreda Diabetic komen vertellen over de ontwikkeling van een kunstmatige alvleesklier, van idee via start-up naar de huidige scale-up.

Technisch Geneeskundige Stephan Romeijn vertelt over de implementatie van artificiële intelligentie in de klinische praktijk.

Pim Hendriks is in opleiding tot technisch geneeskundig specialist en presenteert over de rol van de technisch geneeskundige in onderzoek en innovatie op de interventieradiologie.

En ten slotte spreekt Eva Kleinveld namens consultancybureau IG&H over hoe data gebruikt kan worden om te helpen een oplossing te bieden voor grote problemen in de zorg.

TiiM 2022

Na een online editie vorig jaar, zal TiiM op 10 juni 2022 weer als vanouds fysiek plaatsvinden! Het belooft een inspirerende dag te worden, dus houd de socials en deze website in de gaten voor het laatste nieuws!