Organisatie

Iris Obdeijn

Voorzitter

Iris Obdeijn is op dit moment junior onderzoeker op de afdeling radiologie van het UMC Utrecht. In deze functie coördineert ze twee klinisch studies in de kinderneuro-oncologie. In deze studies wordt gebruik gemaakt van een 7T MRI om inzicht te krijgen in vroege behandeleffecten middels metabole MRI en om neurocognitieve uitkomst te voorspellen. In februari zal ze beginnen met haar PhD in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Inge Wijma

Secretaris & penningmeester

Inge Wijma is masterstudent van de track Imaging & Interventions. Momenteel studeert zij af in het RadboudUMC op de afdeling longziekten. Haar afstudeerproject gaat over navigatie bronchoscopie bij patiënten met een verdenking op longkanker.

Benthe Ariëns

Externe betrekkingen

Benthe Ariëns is masterstudent van de track Imaging & Interventions. Momenteel studeert zij af in het RadboudUMC op de afdeling neurochirurgie. Haar afstudeerproject gaat over laserablatie bij patiënten met een inoperabele hersentumor.

Manon Moll

Sprekers

Manon Moll is masterstudent op de hoofd hals oncologie & chirurgie afdeling in het Antoni van Leeuwenhoek. Haar onderzoek richt zich op innovatieve technieken om de nervus facialis af te beelden en deze informatie te implementeren in het zorgpad van patienten met speekselkliertumoren.

Josee van Steenis

Commissaris PR

Josee van Steenis is student van de mastertrack Imaging & Intervention. Zij is op dit moment bezig met haar afstudeeropdracht op de gynaecologie en verloskunde in het Radboudumc en doet hier onderzoek naar het tweeling-transfusie syndroom.

Edwin Klinkenberg

Logistiek

Edwin Klinkenberg is masterstudent van de track Imaging & Interventions. Hij start in januari met zijn afstudeerstage in het 3D lab van het AMC bij de MKA afdeling. Hier gaat hij onderzoek doen naar de klinische toepassing van een statistical shape model van de mandibula.