Programma

Op 12 en 13 april zal TiiM 2019 plaatsvinden. Tijdens deze eerste meerdaagse editie vieren we het 10-jarige bestaan van de technisch geneeskundige in het werkveld.

Vrijdag 12 april

TiiM 2019 start op vrijdag 12 februari om 09:00 en bestaat uit plenaire en parallelle sessies. Terugkerende elementen zijn o.a. de uitreiking van de prof. Vooijs-award en de pitchsessie van de 5 geselecteerde posters. TiiM 2019 staat in het teken van 10 jaar TG in het werkveld. Kies en combineer daarom tijdens de parallelle sessies interessante praatjes uit de werkvelden: kliniek, research, industrie en beleid. Na afloop van het inhoudelijke programma gaat de viering door met een diner in de vorm van een streetfood buffet. Hierna gaat de avond verder met een spetterend optreden van een band. Meer informatie over onze sprekers vind je hier.

Zaterdag 13 april

De tweede dag van TiiM 2019 is een dag die in een iets ander jasje is gestoken. Na inspiratie te hebben opgedaan tijdens de eerste dag, biedt de tweede dag de mogelijkheid om de handen uit de mouwen te steken! Op zaterdag wordt er namelijk gewerkt aan een business case in de vorm van een mini-hackathon. De cases zijn gericht op het thema valorisatie: hoe breng je van goed onderzoeksidee op de markt? Met cases van o.a. KPMG en MomoMedical belooft het een interessante dag te worden. Er is begeleiding aanwezig van ervaren consultants en parallel aan het werk vinden er interessante workshops plaats. Zowel case-inhoudelijk, als op persoonlijk vlak is er een gevarieerd programma. Hieronder het voorlopige programma van zaterdag 13 april.