Programma

Op 12 en 13 april zal TiiM 2019 plaatsvinden. Tijdens deze eerste meerdaagse editie vieren we het 10-jarige bestaan van de technisch geneeskundige in het werkveld.

Vrijdag 12 april

De eerste congresdag begint zoals je gewend bent van het TiiM congres. Om 8 uur zullen de deuren open gaan om de tickets te verzilveren. en om 9 uur zal het programma aanvangen. Het programma zal bestaan uit plenaire, maar vooral ook parallelle sessies, zodat jij het maximale uit TiiM 2019 kunt halen. Naast de geprogrammeerde onderdelen zullen er wetenschappelijke posters bedrijvenstands aanwezig zijn. Na de lunch zullen er posterpresentaties plaats vinden. Vanaf een uur of 5 is het wetenschappelijke gedeelte afgelopen. We kunnen dan gaan genieten van een drankje en ook het streetfood buffet zal geopend worden. Met elkaar genieten we van het jubileumdiner. Na het diner zal er een live band spelen. Rond 23:00 ronden we de eerste congresdag af.

Zaterdag 13 april

De tweede TiiM congresdag is een mini-hackathon dag. Naast het oplossen van verschillende casussen zullen er workshops plaatsvinden. Nadat de beste oplossingen voor de casussen zijn gepitcht, zullen we terugblikken op beide dagen onder het genot van een drankje.