Sponsoren

Hoe kunt u bijdragen aan het Congres?

Het jaarlijkse NVvTG congres is hét moment dat technisch geneeskundigen, ingenieurs en artsen in contact komen met de industrie. Alle grote vakgebieden binnen de medische techniek zijn vertegenwoordigd. U kunt gebruik maken van deze kans om in één keer uw doelgroep te bereiken en uw producten te promoten. Daarnaast krijgt u een goed beeld van de laatste ontwikkelingen en trends op het raakvlak van de techniek en de geneeskunde.

We bieden een groot aantal mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. U kunt bijvoorbeeld een pitch geven tijdens een van de plenaire sessies of uw bedrijfslogo tijdens het evenement of online plaatsen.

Als u geïnteresseerd bent in het leveren van een bijdrage aan deze conferentie kunt u contact op nemen met sponsoren@tiim-conference.nl.

Sponsors 2018:

 

Nedap
Meer dan 80.000 zorgprofessionals werken dagelijks met de gebruiksvriendelijke intuïtieve software van Nedap healthcare. Dankzij deze slimme tools werken zorgprofessionals volledig zelfstandig.
UTAan de Universiteit Twente is ‘gezondheid’ een belangrijk thema. Door een combinatie van inspirerend onderwijs, internationaal en praktijkgericht onderzoek, een ondernemende houding én een scherpe focus op netwerken draagt de Universiteit Twente werkelijk bij aan veranderingen in de zorg.
SiemensSiemens Healthineers ondersteunt zorgprofessionals in hun werk door het verstrekken van medische technologie die helpt een betere kwaliteit van zorg te leveren en individuele zorg in steeds meer mate mogelijk maakt door geavanceerde beeldvorming, diagnostiek, therapie en ICT.
HVE
Health Valley Netherlands is een innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health, met als doel bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden met elkaar te verbinden en elkaar te versterken. Ook organiseren zij op 15 maart 2018 de tiende editie van het Health Valley Event.

Edwards Lifesciences is uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van wetenschappelijke kennis en ontwikkeling van biologische hartkleppen en hemodynamische monitoring.

NLC brengt innovaties die ontstaan uit wetenschap tot leven. Zij brengen de beste tech, de beste mensen, en het beste kapitaal samen om levensveranderende healthtech ondernemingen te bouwen.

Medical Delta is een netwerk van organisaties in life sciences, health & technology en dient als katalysator voor innovaties en samenwerkingen. Momenteel werken ze aan Medical Delta Living Labs. Welke als doel heeft effectief en snel marktrijpe medisch technologische innovaties te ontwikkelen en aan te bieden.

Vital health software is een snelgroeiend en internationaal opererende ontwikkelaar van E-health oplossingen. Hun missie: een bijdrage leveren aan het wereldwijd verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen.

De ICT group is een toonaangevende technologie en services provider. Hun specifieke kennis in verschillende markten, zoals de gezondheidszorg, maakt het mogelijk om slimme en innovatieve ICT-oplossingen te realiseren.