Skip to main content


Het TiiM Congres 2021 wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door:

Siemens Healthineers ondersteunt zorgprofessionals in hun werk door het verstrekken van medische technologie die helpt een betere kwaliteit van zorg te leveren en individuele zorg in steeds meer mate mogelijk maakt door geavanceerde beeldvorming, diagnostiek, therapie en ICT.

Aan de Universiteit Twente is ‘gezondheid’ een belangrijk thema. Door een combinatie van inspirerend onderwijs, internationaal en praktijkgericht onderzoek, een ondernemende houding én een scherpe focus op netwerken draagt de Universiteit Twente werkelijk bij aan veranderingen in de zorg.

Medical Delta is een interdisciplinaire samenwerking van meer dan 280 wetenschappers van Erasmus Universiteit, Erasmus MC, TU Delft, LUMC, Universiteit Leiden en hogescholen. Samen met bedrijven en overheden werken zij aan technologische oplossingen voor de zorg. Dit doet Medical Delta met vijftien interdisciplinaire wetenschappelijke programma’s en met praktijkgerichte field- en living labs. Medical Delta vormt hiermee de spil van het Health & Technology ecosysteem in Zuid-Holland en daarbuiten. Zie ook https://www.medicaldelta.nl