Sprekers Cluster Zorgorganisatie

Buitenhuis Advies

Jessica Barends & Lidewij Vroonhof

Wij zijn Buitenhuis Advies, een zorgconsultancy vóór ziekenhuizen. Met onze verrassende aanpak laten we technologie en ICT werken voor de zorg. Momenteel werken we met 12 mannen en vrouwen, in een hecht team, met een platte organisatiestructuur. Wij adviseren ziekenhuizen over digitalisering, innovatie, communicatie en nieuwbouw trajecten. Daarnaast blijven wij betrokken voor de implementatie van onze adviezen.

Tijdens projecten zorgen we ervoor dat we onderdeel worden van de organisatie, zodat we goed weten wat er speelt op de werkvloer. Zo vinden we als team passende oplossingen met als doel: relevante vernieuwing gebaseerd op de wensen van de zorgprofessionals. Verder laten we zien dat we ook de vervolgstappen voor het ziekenhuis hebben uitgedacht, met het oog op de zorg van de toekomst. Wil jij hier ook aan bijdragen? Meld je dan aan voor onze parallelsessie! Tijdens deze sessie zullen Lidewij en Jessica, adviseurs met een achtergrond in (technische) geneeskunde, jullie meenemen in casuïstiek die wij dagelijks in ons werk tegenkomen.

De zorg laten werken met KINASE Consulting

Guusje Jans & Suzanne Stouten

De druk op de zorg neemt toe en de zorgkosten stijgen. Hoe kunnen we de kwaliteit van zorg optimaliseren en tegelijkertijd de kosten in de hand houden? Een ding staat als een paal boven water: briljante ideeën, mooie oplossingen en technische mogelijkheden zijn er genoeg. Maar zonder goede implementatie leidt het nergens toe. Wij gaan deze uitdaging aan. Door de brug te slaan tussen organisatie, techniek en werkvloer werken we aan de beste zorg voor patiënten, en dragen we bij aan het werkplezier van professionals.

Onze consultants hebben een medische achtergrond. Zo ook de sprekers Guusje en Suzanne. Guusje heeft Klinische Technologie gestudeerd in Delft en Suzanne Technische Geneeskunde in Enschede.

Jouw ervaring en frisse blik leiden tot resultaten die de zorg daadwerkelijk ten goede komen. Wat komt er kijken bij procesoptimalisatie? Hoe laat je een harde techniek zacht landen? Knelpunten die je tijdens je stage of werk tegenkomt, maar nu nog buiten je macht liggen om te veranderen, kun je toch oplossen. Wil je weten hoe? Kom naar deze workshop!