Sponsoren 2019

 Sponsoren TiiM 2019

TiiM 2019 wordt o.a. gesponsord door:

NedapMeer dan 80.000 zorgprofessionals werken dagelijks met de gebruiksvriendelijke intuïtieve software van Nedap healthcare. Dankzij deze slimme tools werken zorgprofessionals volledig zelfstandig.
UTAan de Universiteit Twente is ‘gezondheid’ een belangrijk thema. Door een combinatie van inspirerend onderwijs, internationaal en praktijkgericht onderzoek, een ondernemende houding én een scherpe focus op netwerken draagt de Universiteit Twente werkelijk bij aan veranderingen in de zorg.
SiemensSiemens Healthineers ondersteunt zorgprofessionals in hun werk door het verstrekken van medische technologie die helpt een betere kwaliteit van zorg te leveren en individuele zorg in steeds meer mate mogelijk maakt door geavanceerde beeldvorming, diagnostiek, therapie en ICT.
HVE
Health Valley Netherlands is een innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health, met als doel bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden met elkaar te verbinden en elkaar te versterken. Ook organiseren zij op 15 maart 2018 de tiende editie van het Health Valley Event.
NLC brengt innovaties die ontstaan uit wetenschap tot leven. Zij brengen de beste tech, de beste mensen, en het beste kapitaal samen om levensveranderende healthtech ondernemingen te bouwen.
Medis is een toonaangevende leverancier van post-processing software voor het kwantificeren van cardiovasculaire beelden. De missie van Medis is om medische professionals te ondersteunen door hoogwaardige kwantitatieve informatie te leveren.

Medical Delta is een netwerk van organisaties in life sciences, health & technology en dient als katalysator voor innovaties en samenwerkingen. Momenteel werken ze aan Medical Delta Living Labs. Welke als doel heeft effectief en snel marktrijpe medisch technologische innovaties te ontwikkelen en aan te bieden

Hoe kunt u bijdragen aan het Congres?

Het jaarlijkse NVvTG congres is hét moment dat technisch geneeskundigen, ingenieurs en artsen in contact komen met de industrie. Alle grote vakgebieden binnen de medische techniek zijn vertegenwoordigd. U kunt gebruik maken van deze kans om in één keer uw doelgroep te bereiken en uw producten te promoten. Daarnaast krijgt u een goed beeld van de laatste ontwikkelingen en trends op het raakvlak van de techniek en de geneeskunde.

We bieden een groot aantal mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. U kunt bijvoorbeeld een pitch geven tijdens een van de plenaire sessies of uw bedrijfslogo tijdens het evenement of online plaatsen.

Als u geïnteresseerd bent in het leveren van een bijdrage aan deze conferentie kunt u contact op nemen met sponsoren@tiim-conference.nl.