TiiM 2023 – Sprekers!

Tot op heden is er geen jurisprudentie van tuchtzaken in het vakgebied van technisch geneeskundigen. Prof dr. Walther van Mook neemt jullie mee in leerpunten uit de jurisprudentie van tuchtrechtuitspraken tegen medici, die waarschijnlijk generaliseerbaar zijn voor technisch geneeskundigen.

Meike van Wijk zal ingaan op de huidige en toekomstige toepassingen van holmium radioembolisatie, andere holmium therapieën en het multidisciplinaire aspect van deze therapie.

Kirsten van Baarsen en Arjan Wachtmeester zullen vertellen over de implementatie van intraoperatieve MRI. Intraoperatieve MRI biedt de mogelijkheid om tijdens de ingreep een MRI scan te maken en daarmee een update van de anatomische situatie te geven.

De Werkgroep Groene Zorg van de NVvTG zal tijdens een workshop onder andere aandacht besteden aan huidige groene initiatieven, voorbeelden uit de praktijk en een brainstormsessie houden.

Kijk voor meer informatie over deze en andere sprekers onder het kopje programma op deze website en koop snel een kaartje voor het TiiM congres op https://eventix.shop/u2dr6c6s !!